Minden perc érték - Aston Martin órák

A Jaeger LeCoultre svájci óramanufaktúra és az Aston Martin közös projektjének legújabb darabja a sportolók és a sportautók szerelmeseinek készült.


A Jaeger LeCoultre svájci óramanufaktúra és az Aston Martin közös projektjének legújabb darabja a sportolók és a sportautók szerelmeseinek készült.A két világklasszis közreműködésének nyolcadik évfordulója alkalmából itt az AMVOX széria új tagja, az AMVOX7. Mindkét vállalat szenvedélye a fejlesztés, nem csoda hát, hogy kollekciójuk mindegyik darabja különleges a maga nemében.


Az AMVOX7 leginkább robusztus eleganciájával és lenyűgöző mechanikai tulajdonságaival kívánja szolgálni a szép órák és szép autók kedvelőit. Kreatív ötlet, hogy a számlap motívuma a Vanquish, az Aston Martin legutolsó modelljének hűtőrácsát idézi.A függőlegesen elhelyezett számok Jaeger Lecoultre saját fejlesztése, amely megkönnyíti a sportolók vagy az elfoglalt üzletemberek életét.


Az óra „motorja” megbízható, akárcsak egy Aston Martiné. Mechanikai paramétereik egyformán lenyűgözőek, az AMVOX 65 órányi járástartalékkal és óránkénti 28.800 vibrációval valóban a pontos időt testesíti meg.


Ha egy Aston Martinban ülve James Bondnak érezhetjük magunkat, egy ilyen karórával valóban életünk főszereplői lehetünk, úgy hogy soha nem késünk le egy fontos jelenetet sem.

Címkék: