Minden perc érték - Aston Martin órák

A Jaeger LeCoultre svájci óramanufaktúra és az Aston Martin közös projektjének legújabb darabja a sportolók és a sportautók szerelmeseinek készült.


A Jaeger LeCoultre svájci óramanufaktúra és az Aston Martin közös projektjének legújabb darabja a sportolók és a sportautók szerelmeseinek készült.A két világklasszis közreműködésének nyolcadik évfordulója alkalmából itt az AMVOX széria új tagja, az AMVOX7. Mindkét vállalat szenvedélye a fejlesztés, nem csoda hát, hogy kollekciójuk mindegyik darabja különleges a maga nemében.


Az AMVOX7 leginkább robusztus eleganciájával és lenyűgöző mechanikai tulajdonságaival kívánja szolgálni a szép órák és szép autók kedvelőit. Kreatív ötlet, hogy a számlap motívuma a Vanquish, az Aston Martin legutolsó modelljének hűtőrácsát idézi.A függőlegesen elhelyezett számok Jaeger Lecoultre saját fejlesztése, amely megkönnyíti a sportolók vagy az elfoglalt üzletemberek életét.


Az óra „motorja” megbízható, akárcsak egy Aston Martiné. Mechanikai paramétereik egyformán lenyűgözőek, az AMVOX 65 órányi járástartalékkal és óránkénti 28.800 vibrációval valóban a pontos időt testesíti meg.


Ha egy Aston Martinban ülve James Bondnak érezhetjük magunkat, egy ilyen karórával valóban életünk főszereplői lehetünk, úgy hogy soha nem késünk le egy fontos jelenetet sem.Címkék: