Sportos farmer kifejezetten futóknak

A farmer nyáron meleg, télen hideg, túrázáshoz, sportoláshoz meg eleve alkalmatlan rugalmatlansága miatt. Valamiért az emberek mégis megőrülnek érte, így talán nem is csoda, hogy a kifejezetten sportolásra fejlesztett farmer már most hatalmas tömegeket mozgat meg, pedig még el sem készült!Barbell Apparel néven vált ismertté az a pár amerikai fiatal, akik egymagukban szeretnék megreformálni a farmerpiacot. A régóta velünk élő farmerviselet időről időre megújul és trendi megjelenési formát ölt, de a nevadai sportolók szerint ez csak külső változás, maga az anyag szinte változatlan. Az idejük nagy részét sportolással töltő csapat egy olyan farmert akart tehát készíteni, ami formailag és anyagában is tökéletesen passzol az aktív mozgást végzők testéhez. A közösségi finanszírozásban bízó csapat nem tévedett nagyot, amikor a tömegekhez fordult támogatásért. A célul kitűzött összeget egy óra alatt sikerült összekalapozni, de ma már az indulótőke többszöröse áll rendelkezésükre, hogy különböző méretben és fazonban gyárthassák a rugalmas farmerokat, amik visszaadják a mozgás szabadságát. A hegymászásra, futásra, de még jógázáshoz is ideális viseletet bárki megrendelheti, egyelőre még csak a Kickstarter projekt keretein belül. Bár a Barbell Denim kinézetében nem igazán hoz újat, az már a bemutató videón is látszik, hogy a farmer többé nem jelent akadályt, ha leugranánk az edzőterembe izzadni egy kicsit. Te vevő lennél rá?


A farmer nyáron meleg, télen hideg, túrázáshoz, sportoláshoz meg eleve alkalmatlan rugalmatlansága miatt. Valamiért az emberek mégis megőrülnek érte, így talán nem is csoda, hogy a kifejezetten sportolásra fejlesztett farmer már most hatalmas tömegeket mozgat meg, pedig még el sem készült!

Barbell Apparel néven vált ismertté az a pár amerikai fiatal, akik egymagukban szeretnék megreformálni a farmerpiacot. A régóta velünk élő farmerviselet időről időre megújul és trendi megjelenési formát ölt, de a nevadai sportolók szerint ez csak külső változás, maga az anyag szinte változatlan. Az idejük nagy részét sportolással töltő csapat egy olyan farmert akart tehát készíteni, ami formailag és anyagában is tökéletesen passzol az aktív mozgást végzők testéhez.

A közösségi finanszírozásban bízó csapat nem tévedett nagyot, amikor a tömegekhez fordult támogatásért. A célul kitűzött összeget egy óra alatt sikerült összekalapozni, de ma már az indulótőke többszöröse áll rendelkezésükre, hogy különböző méretben és fazonban gyárthassák a rugalmas farmerokat, amik visszaadják a mozgás szabadságát.

A hegymászásra, futásra, de még jógázáshoz is ideális viseletet bárki megrendelheti, egyelőre még csak a Kickstarter projekt keretein belül. Bár a Barbell Denim kinézetében nem igazán hoz újat, az már a bemutató videón is látszik, hogy a farmer többé nem jelent akadályt, ha leugranánk az edzőterembe izzadni egy kicsit. Te vevő lennél rá?

Címkék: