Papírszűrő, ami 1 évig is kibírja a medencében

A masszázsmedencék víztisztaságának első számú őre a szűrő. A barázdált felületű egységek nagy területen szűrik és tisztítják a vizet, hatékonyságukat  pedig cseppet sem csökkenti, hogy papírból készülnek.


A kerémia és papírszűrők közötti döntés elsőre egyszerűnek tűnik, hiszen a kerámia jóval tartósabb és ellenállóbb anyagnak tűnik, de mi az igazság?

Az összehasonlításnál több szempontot is figyelembe kell venni. A papírszűrő valóban csekélyebb élettartammal rendelkezik, de megfelelő karbantartás mellett még ez a típus is képes egy évig gond nélkül végezni munkáját. Sőt, azt kifejezetten jól csinálja. Felületét tekintve ugyanis a papírszűrők barázdáltabbak, kerámiából készült társaiknál, ebből következően nagyobb területen képesek felfogni a szennyeződéseket, így azonos igénybe vétel mellett kevésbé koszolódnak. A jobb szűrés és ritkább tisztítás miatt ezt a szűrő típust is érdemes tehát fontolóra venni vásárláskor.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, árnyékolóját vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi bútorait is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.