Parti a medencében úszó tálcával

Vannak azok a forró nyári napok, amikor kiszállni sincs kedvünk a medence hűs vízéből. Pontosan az ilyen alkalmakra tervezték a felfújható, vízen úszó tálcát, amin biztonsággal magunkkal vihetjük kedvenc italainkat és rágcsáinkat is medencébe!


A SpaBar egy végtlenül egyszerű és mégis hiánypótló darab. Segítségével anélkül vihetjük be a medencébe az ételeket és italokat, hogy különösebben aggódnunk kellene a vízminőség miatt. A tálca mélyedéseiben ugyanis olyan biztosan ülnek az üdítős palackok és a finom falatok, hogy onnan csak nagyon nehezen kerülhet a vízbe szennyezőanyag.

A tálca egy könnyű és mozgékony felfújható szigetként úszik a medencében, így mindig kéznél lesz, ha kortyolnánk egyet a hűsítő koktélunkból. A vízen lebegő tálcát azonban akár a medence peremére is tehetjük. Ilyenkor érdemes vízzel feltölteni, hogy stabilitást nyerjen, és így már biztosan nem kell attól tartani, hogy egy váratlan mozdulattal leverhetjük a medence oldaláról.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.