Parti masszázsmedence nyárra

A Softub masszázsmedencék különleges anyaguk miatt tűnnek ki a tömegből, amely kivételes hőtartást garantál. Télen szinte hőveszteség nélkül használhatjuk, nyáron pedig a víz hűvösét tartja a kánikula ellenére is.


A Softub Resort 300+ a medencecsalád legnagyobb tagja, 6 embernek is kényelmes férőhelyet nyújt tágas belső tere, így baráti összejövetelekt is bátran rendezhet, a masszázsmedencével a főszerepben.

A hangulatos LED világítás mellett a medence legnagyobb erőssege a borítása, amely teljes egészében egy puha tapintású, hőszigetelő vászon. Érintése bársonyos hatású, és a medence kialakítása miatt ez a puhaság a szerkezetben is visszaköszön. Ez az első olyan professzionális masszázsmedence, amely összenyomható, így belső terekre vagy szúk ajtók mögé is könnyen, különösebb segítség nélkül bejuttatható.

Mobil, hatalmas, kényelmes és praktikus változata a hagyományos masszázsmedencéknek, amely csak arra vár, hogy egy parti helyszíne lehessen.

Ha szeretne többet megtudni a profeszionális masszázsmedencék világáról, látogasson el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahol élőben is megtekintheti a kifinomult berendezések széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.