Piknik kényelmesen, saját kertben

A joggal szeretett és magasztalt Jati és Kebon bútorai sosem okoznak csalódást, ha különleges formákról, első osztályú minőségről és letisztult látványvilágról van szó.


A minőségi alumíniumból készült bútorai dacolva a változékony időjárással egész évben nyaralóvá változtatják a teraszt és a kertet. A kényelmet és professzionalizmust sugalló bútorok sorába tartozik a különleges kialakítású piknik asztallal egybeöntött pad is, ami egyaránt nyújt stabilitást és légies könnyedséget.

Fekete színével, elegáns vonalaival bármilyen környezetben megállja helyét, és mindenkit a szabadba csábít egy kerti piknikre vagy késő esti kártyapartira. Hagyja ön is, hogy magával ragadja a kültéri pihenést nyújtú bútor életérzése, és töltsön minél több időt a szabadban barátaival, szeretteivel.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.