Polyrattan bútorápoló a télire

A polyrattan jóval ellen állóbb természetes társánál. Jobban tűri az időjárás változást, a hideget és a nedvességet, de a hosszan tartó használathoz, ezeknek a bútoroknak is szükségük van egy kevés ápolásra.


A Softcare Polyrattan tisztító és fényesítő szer egyben orvosol minden felmerülő problémát. Egyaránt alkalmas tisztításra és fényesítésre, így a kezelés végeztével a kerti bútor új fényében ragyog majd.

A könnyebb használat érdekében a tisztító szórófejjel van ellátva, hogy még a polyrattan apró réseibe is bejuttathassa a szert.

A készítmény felvitele után, tulajdonképpen már nincs is más dolga, mint egy szivacs segítségével alaposan áttörölni a felszínt. Száradás után a bútor újra régi fényében ragyog, és téli tárolás nehézségeit is jobban viseli majd.

Októberben ön is könnyedén rátalálhat álmai kerti bútorára: a SpaTrend szakemberei egészen a hónap végéig szezonális ajánlatokkal várják az érdeklődőket. További részletekért kattintson a weboldalra, vagy látogasson el személyesen az ürömi bemutatóterembe, ahol élőben is megtekintheti a kerti bútorok széles választékát.