Polyrattan kényelem a kis étkezőknél is

A kis étkezők minimális helyigénye gyakran párosul a szolidabb szerkezeti megoldásokkal. Ha nem szeretne áldozatot hozni a kényelem kárásra, akkor válasszon olyan polyrattan étekzőszettet, mint a Luxor Vernazza.


A rattan bútorok természetessége nem jelent feltélenül egyet a kemény ülőfelülettel és a nehéz tisztíthatósággal. A kültérre tervezett polyrattan tökéletes helyettesítője a fa változatnak, de azzal ellentétben tökéletesen időjárásálló. Se az eső, se a szél, se a napsütés nem tesz kárt a kiváló minőségő Luxor étkezőszettben, amely kényelmével emelkedik ki a négy személyes szettek mezőnyéből.

A magas háttámlával és oldalkarfával rendelkező fotelek miatt az étkezőszett kényelmi szintje maximális. A nappalik vendégmarasztaló foteljei mintájára készült modellek a lágy formákkal övezett étkezőasztallal és külön-külön is megvásárolhatóak. Ennek hatására mindeki megtalálja a számára ideális székszámot, mindegy, hogy csak egy kisebb, négyfős család vagy egy nagyobb társaság ültetéséről szeretne gondoskodni. Ha nem szeretne kompromisszumot kötni a kényelem és a minőség tekintetében, válassza a könnyen 6 fősre duzzasztható Vernazza étkezőszettet.