Pug-n-play jakuzzi: olcsó, jó és azonnal használatba vehető

Első masszázsmedencének kiváló választás a FreeFlow medence típus, mert telepítése ennél már nem is lehetne egyszerűbb, de ez a kényelem és a mérsékelt ár sem von le semmit a minőségből.


Tartós kivitelés jellemzi a FreeFlow medencéket, amelyek bárhova letelepíthetőek, hiszen a működéshez mindössze egy hagyományos konnektorra van szükség. A kisebb méretekben gyártott, több formában (kör, háromszög, négyzet, téglalap) is elérhető medencék kis teraszokra vagy apró kertekbe is ideális, egybe öntött burkolata révén szinte teljesen meghibásodás mentes.

Nincs vele sok munka sem beüzelemésnél, sem karbantartásnál, de az egyszerű kényelem nem tesz kárt a funkcionalitásban. A nagyobb masszázsmedencéknél ugyan szerényebb jet készlettel rendelkeznek, de így is változatos masszázsprogramokat kínálnak.

Ha önnek fontos a könnyen kezelhetőség, nem szeretne fényjátékokat vagy szökőkutat, csak a tiszta masszázsélményre és a pihentető kikapcsolódásra vágyik, aggodalom nélkül, nézzen körben a FreeFlow kínálatában.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra (május 4-13.), ahol személyesen is megtekintheti a HotSpring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.