Rendezze be télikertjét stílusos bútorokkal

A nyár végeztével a kültéri bútorok lassan megkezdik vándorlásukat téli szálláshelyükre, és ponyvák, tárolók sötétjében várják a tavaszt. Vagy ennél jobb megoldás? Nem kell kedvenc kerti bútorait nélkülöznie télen sem, hozza vissza lakásába a nyár szabadságát!


A kerti bútorok légies könnyedsége még a legnagyobb zimankó közepette is visszahoz egy keveset a nyár melegéből. Ezért ha teheti, ne zárja el őket télire sem, egyszerűen költöztesse be őket a télikertbe. Ha pedig új darabokat keres, amelyek beltéren és kültéren is egyaránt megállják a helyüket, akkor használja ki a szezon végi kiárusításokat, és szerezze be a legjobb minőséget.

Az Országos Kerti Bútor Vásáron szeptember 30-áig válogathat a legkiválóbb minőségű és legpazarabb megjelenésű bútorok között. Most akár 50%-os kedvezménnyel hazaviheti az Ethos és a Jati&Kebon bútorcsaládok legjobbjait és otthonában élvezheti a SpaLounge kanapék kényelmét.

A kedvezményes vásálrási lehetőség mellett a rendezvényen élőben megtekintheti a 2019-es kollekciót, amivel télikertjét, teraszát vagy a tavasszal újra birtokba vehető kertjét öltöztetheti. Az eseményre itt regisztrálhat.