Romantikus összebújás a kertben: Nest gömbfotel

Sok jó ember kis helyen is elfér - tartja a mondás, én pedig azt is hozzátenném, ha szeretet is van, akkor még jól is érzik majd magukat azon a kis helyen. Akár ez is lehetne a Nest gömbotel mottója, ami tökéles kuckó gyerekeknek, szerelmeseknek és sok-sok jó embernek.


Az egy oldalán nyitott gömb alakú fotel egy speciális tartón nyugszik, ami stabilan tartja a szerkezetet. Az időjárásnak ellenálló polyrattan anyagból készült fotel tökéletes, ha éppen el akarna vonulni a világ elől vagy összebújna párjával a puha párnákon. A fotel különleges formája felfogja a szelet és egy biztonságos, elszigetelt kis burkot hoz létre a külvilágban, ahova elmenekülhet a mindennapokban.

A nyugodt délutáni sziesztáknak ugyanúgy helyszíne lehet, mint a gyermeki játszadozásnak, így biztos lehet benne, hogy a Nest fotel az egész család számára tartogat majd örömteli perceket. A kiváló minőségű bútor hosszú időn szolgálja majd a család tagjait, csak az lesz nehéz eldönteni, hogy mikor ki élvezze majd a gömbotel előnyeit.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.