Softub: csend, béke, otthon, wellness

A környezet zajától nem könnyű megszabadulni. A tervezők a zavartalan pihenés jegyében hívták életre az ún. Whisper technológiát, melynek köszönhetően a Softub a világ legcsendesebb medencéje.


A Softub medencék könnyűek, így szállításuk és telepítésük egyszerű. A teraszon, de akár hajón is beépíthető – a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. A Leathertex külső borítás védelmet biztosít az időjárási viszontagságok ellen: legyen szó tűző napsütésről, vagy épp fagyos téli napokról, a Softub medencék színe nem fakul, kiegyensúlyozott teljesítményük pedig az év minden napján maximális kikapcsolódást kínál.

A kerek forma a külső és belső térben egyaránt rugalmasságot biztosít. A medence szinte bárhol elhelyezhető, kis mérete ellenére azonban maximális kényelmet biztosít a fürdőzők számára.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.