Speciális masszázsmedence jet a hátfájás enyhítésére

A MotoMassage® különleges kialakítása révén forradalmi újítással szolgált a hidroterápia terén.


Az irodai munka, a kényelmetlen ágy, vagy helytelen testtartás hamar rányomja bélyegét hátizmaink állapotára. A MotoMassage®  a Hot Spring egyik legnépszerűbb találmánya, ami sokkal több egy hangzatos névnél: a gerinc vonalán fel-le mozgó jet segít leküzdeni a krónikus hátfájással járó kellemetlenségeket.

Már az ókori népek is előszeretettel használták a meleg vizes fürdőzést a testük különböző részeit kínzó fájdalom ellenszereként. A pezsgőfürdőzés valójában ennek a vérkeringést élénkítő, testileg és szellemileg egyaránt nyugtató időtöltésnek a modern változata: ha hátfájás kínozza, a rendszeres masszázsmedence használat nagyban hozzájárulhat ennek enyhítéséhez, vagy akár teljes mértékben való megszüntetéséhez.

hat napon át tartó Black Friday keretein belül most ön is rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: november 19. és 24. között különleges akciókkal várja önt a SpaTrend! Rendezze be saját wellness terét, s találja meg az otthonához leginkább illő kiegészítőket a prémium minőségű jakuzzik, kerti bútorok, grillek, árnyékolók és szaunák világában.