Számoljon le az olajos szennyeződésekkel a medencében

Az otthoni medencék legnagyobb ellensége a koszos víz, márpedig igen hamar bekoszolódik a víz, ha nem tesz ellene semmit. A testápolókat, a sminket és az egyéb kozmetikumokat nem mindig mossuk le rendesen úszás előtt, pedig ezek okozhatják a legnagyobb károkat. De van megoldás!


Létezik egy vízbe lógatható kis szivacs, ami az olajos szennyeződések szűrését végzi el. Ez a kosz típus a víz tisztaságát veszélyeztető napolajokból, krémekből, kozmetikumokból és egyéb szerves anyagokból kerülhet a medencébe, ezek ellen fejlesztették a Spa Absorb-it szivacsot, amely védi a vizet a habosodástól és ha van szűrő, akkor javítja annak hatékonyságát is.

A szivacs egy tapadókorongban végződő zsinóron lóg, hogy könnyen ki lehessen halászni a vízből, amikor okafogyottá válik a jelenléte. Ez a kis szivacs óriási segítség kisgyerek, megzabolázhatatlan fürdőzők vagy egy nagyobb vendégsereg esetén.

Októberben ön is könnyedén rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: a SpaTrend szakemberei egészen a hónap végéig szezonális ajánlatokkal várják az érdeklődőket. További részletekért kattintson a weboldalra, vagy látogasson el személyesen az ürömi bemutatóterembe, ahol élőben is megtekintheti a Hot Spring masszázsmedencék széles választékát.