Tartsa hűvösen masszázsmedéjét thermo tetővel

A nyári kánikula elől a hűs habok közé menekülni igazi áldás, ezért a sok jakuzzi tulajdonos a nyári időszakban lejebb veszi a hőfokot. A kinti hőség azonban felmelegítheti a medence vizét még külön fűtés nélkül is. Mi ilyenkor a teendő?


A thermo tető nemcsak a téli, hanem a nyári időszakban is hasznos kiegészítő, amelyet a legnagyobb kánikulában bizonyíthat leginkább. A modern masszázsmedencék kiváló szigetelése miatt a víz szinte csak a felülről kapott napsugárzás hatására melegszik, amit könnyű kivédeni egy tetővel.

A thermo tető tehát fizikális is kizárja a napfényt, de hőszigetlése miatt a levegő melege sem szivárog át, így a víz kellemesen hűvös maradhat a déli tűző nap alatt is. A tető azonban még ennél is többet kínál, a víz hűvösen tartása mellett a párolgásnak is gátat szab. Azzal, hogy egy gátat képez, a víz nem képes elszökni a medencéből, ezér csökken az újratöltés szükségessége. Emiatt a kettős hatás miatt olyan népszerű a thermo tető még nyáron is.

Ha szeretne többet megtudni a masszázsmedencék sokszínű világáról, látogasson el a SpaTrend ürömi központjába, ahol wellness szakemberek segítségével találhatja meg az igényeinek legmegfelelőbb masszázsmedencét!