Természetes vonások modern környezetben: Az Ethos Cool

A SpaTrend széles termékskálájának egyik örökzöld eleme a népszerű Ethos Cool. A kézzel fonott műrattan bútor eleganciája és letisztult stílusa beragyogja otthonunkat.


A precíz kivitelezésnek és minőségi anyaghasználatnak köszönhetően az Ethos termékei nem csak design szempontjából egyediek: ezek az időjárásálló kerti bútorok hosszú éveken át tökéletes kényelmet kínálnak majd otthonának kültéri környezetében.

A rattan sosem megy ki a divatból: mi több, bizonyos gyártók, mint például az Ethos is, újabb és újabb zseniális megoldásokkal rukkolnak elő annak érdekében, hogy biztosan ne feledkezzünk meg az ilyen típusú bútorok lenyűgöző látványáról.

A SpaTrend Országos Kerti Bútor Vásár keretein belül szeretne lehetőséget biztosítani arra, hogy a saját wellness terükről álmodók megtalálhassák a számukra ideális kültéri kiegészítőket. Regisztráljon most, és látogasson el a bemutatótermek egyikébe, hiszen akár 50%-os kedvezménnyel választhat a SpaTrend sokszínű, maximális kényelmet és minőséget ígérő kínálatából.