Tiszta szűrő, tiszta medence!

A masszázsmedencék szűrőinek erősen bordás felülete sokat tesz a víz tisztán tartásáért, de a szűrő tisztítását igencsak megnehezíti. Az olajos, zsíros szennyeződések eltávolítását megkönnyíti egy speciális szerkezet, a Perfect Jet.


A Perfect Jet formája követi a szűrő bordázott felületét, és így a rések legmélyére hatolva tudja eltávolítani a mélyen ülő szennyeződéséket. A slagra szerelhető kiegészítő az olyan kellemetlen kosztól is megszabadul, mint a mindenhova tapadó hajszálak és a zsíros testápoló-, krémmaradványok.

Az a szűrő, amely jól végzi a munkáját felfogja a vízben keringő elhalt hámsejteket, a testről lemosódott kozmetikumokat és az ebből összeálló biofilmet is. Ezeket viszont el kell távolítani a szűrőről, mielőtt annak túlszennyeződése miatt ezek visszajutnak a medencébe. A megfelelő készítmények használata mellett a célzott mechanikai segítség is kifejezetten előnyös a hosszan tartó eredményhez, amit a Perfect Jet maradéktalanul teljesít.

hat napon át tartó Black Friday keretein belül most ön is rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: november 19. és 24. között különleges akciókkal várja önt a SpaTrend! Rendezze be saját wellness terét, s találja meg az otthonához leginkább illő kiegészítőket a prémium minőségű jakuzzik, kerti bútorok, grillek, árnyékolók és szaunák világában.