Tisztának tűnik medencéje vize? Menjen biztosra!

A nyáron fókuszba kerülő medencék és az egész évben népszerű jakuzzik vízkezelése sokszor embert próbáló feladat, de csináljuk, mert enélkül zöld, nyálkás víz és baktériumok várnának ránk. Szerencsére nem kell ennek így lennie.


A víztisztítás egészen a közeli időkig több vegyszer alkalmazását és rendszeres méréseket jelentett, de még így sem lehettünk biztosak benne, hogy egy figyelmetlen vendég vagy szeleburdi gyerek miatt nem kell lecserélni a több száz liter vizet.

Ma már ennél jobb a helyzet, mert a modern medenceszűrők és szűrőrendszerek sok terhet levesznek a vállunkról, de a tökéletes biztonsághoz kell még valami. Ez a plusz összetevő a méltán népszerű és dícsért, környezetbarát tisztítófolyadék az AquaFinesse vízkezelő. A kíméletes és bőrbarát szer időt, energiát és vegyszert spórolt, hiszen mindegyikből csak keveset igényel a használata. Elég heti egyszer alkalmazni, hogy megbízhatóan eltávolítsa a vízben található biofilm réteget, és krisztáltiszta, finom illatú és kellemes tapintású vizet hagyjon a masszázsmedencében. Heti 5 perc munka, és nincs többé kellemetlen meglepetés, ami tönkre teheti a várva várt forró vizes masszázst.

A SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!