Tökélyre fejlesztve a legapróbb részletekig: HotSpring Jetsetter és Jetsetter NXT

A masszázsmedence gyártást forradalmasító HotSpring lét legmagasabb kategóriájú szériája a Highlife és a Highlife NXT. Nézzük meg, hogy a legkisebb modell esetében milyen technikai különbségeket takart az a bizonyos plusz három betű.


Míg a Highlife Jetsetter 14 befúvóval rendelkezik, a berendezés NXT verziójában már 22 jet található. Az amerikai gyártó által tervezett, egyedi kialakítású MotoMassage – a hát vonalán fel-le mozgó, kizárólag HotSpring masszázsmedencékbe integrált befúvó – a hátizmok ellazításának ígéretével várja mindkét jakuzzi típus leendő tulajdonosait. Megjelenés tekintetében sem kell kompromisszumokat kötnünk, mivel a Highlife és Highlife NXT széria minden egyes modelljét a BMW Designgroup szakértői tették karakteressé. Extra pont azonban az NXT-k esetében az ún. floating effect, ami a polimerikus kialakításnak köszönhetően kölcsönöz egyedülálló arculatot a masszázsmedencének.

HotSpring Highlife Jetsetter

Mint az összes NXT modellnél, a Jetsetterhez is wireless vezérlőpanel tartozik, míg a Highlife széria tagjai szimpla touchpad vezérléssel működtethetők.

HotSpring Highlife Jetsetter NXT

Augusztus végén ismét érdemes lesz ellátogatni a SpaTrend ürömi központjába, ahol a nyár végi SpaTrend Expo keretein belül a masszázsmedencék, kerti bútorok és grillek színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az eseményre itt regisztrálhat.

Címkék: