Tudta, hogy a jakuzzis jetek nem egyformák?

A masszázsmedencék befúvó készlete legalább olyan változatos, mint a méret- és színválasztékuk.  A Caldera Spas masszázsmedencék egyik különlegessége a körkörös terápia, amely a test minden egyes izomcsoportját külön-külön átmasszírozza az eltérő típusú és hatású a masszázs fejekkel.


A körkörös terápiát alkotó jetek együtt és külön-külön is élvezhetőek, attól függően, hogy éppen mely testrészeket szeretné ellazítani a kényeztető masszázst generáló vízsugár ütemes dobogásával. Jöjjön a választék:

1. UltraMassage® ülés – Nyugtató, lazító hatású masszázzsal kényezteti a nyakat, a vállakat és a hát közepét.

2. Sole Soothers® fúvókák – Stimuláló, vérpezsdítő masszázst ad a fáradt lábfejeknek.

3. Euphoria® fúvóka – Egy alaposan átmozgató, erőteljes masszázzsal lazítja el a combokat, térdeket, a lábikrát és a lábfejet.

4. Légfúvó rendszer – A stratégiai pontokon elhelyezett levegő fúvókák finoman átmasszírozzák a lágyabb szöveteket. (Csak az Utopia modellekben!)

5. Whirlpool fúvóka – Ez a nagy teljesítményű fúvóka erőteljes masszázzsal kényezteti a hátunk alsó tájékát, illetve finom örvényeket kelt az egész jakuzziban.

6. LumbarSsage® ülés – Enyhíti a fájdalmat és feszültséget deréktájon egy különleges fúvóka segítségével.

7. EcstaSeat® - Célzott masszázst biztosít a nagy hátizmoknak. Egyes modellekben a csukló és/vagy a lábikra számára is beépítettek egy-egy fúvókát.

8. Atlas® Neck Massage System – Egy gondosan körvonalazott párna gyengéden tartja a nyakunkat, míg egy különálló, a víz felszíne felett lévő fúvóka finoman lazítja a nyakizmokat. (Csak az Utopia modellekben.)

Gondolt már rá, hogy milyen jó lenne nap, mint nap élvezni a jakuzzizás jótékony hatásait? Akkor nézzen be a Caldera Spa kulisszái mögé, ahol biztosan megtalálja álmai masszázsmedencéjét.