Válassza a világ legcsendesebb masszázsmedencéjét

Pörgő, zajoktól hangos világunkból szeretne kiszállni egy fürdő erejéig? Ha ilyenkor az áldott csendre és pihenésre vágyik, akkor most már egy masszázsmedence is képes ezt nyújtani önnek. Nem kell a motor erős hangját hallgatnia a Whisper technológia segítségével a Softub a világ legcsendesebb medencéje!


Kényelmes, puha és leginkább az anyai ölelés szerető melegére hasonlít a Softub medence, ami számtalan előnye közül azzal vívta ki magának a városi lakosság tetszését, hogy nagyon csendes. Épp ezért lakásba vagy zsúfolt belvárosi teraszokra is ajánlható, senki nem fog a zaj miatt panaszkodni, ha hajnalban támad kedve egy gyors masszázsra.

A Softub medence a csend mellett a hatékonysággal és a kiváló hőtartással is nagy hatást gyakorol a tulajdonosokra. Mivel anyaga teljes mértékben a thermo tetőkhöz használt hőszigetelő anyagból áll, ezért még a legzordabb télben is melegen tartja a vizet minimális energiaveszteséggel. Így a medence használata kényelmes és gazdaságos, pénzt és időt alig követel a fenntartása.

Fedezze fel a Softub medencék minden előnyét, és tapasztalja meg személyesen is a világ legcsendesebb masszázsmedencéjének kényelmét. Jöjön el a Nagy Softub Vásárra február 28-áig, és próbálja ki ön is mit nyújthat a medence!