Védd és ápold a bőröd a jakuzzi tisztítószerével

A masszázsmedencék víztisztasága vitán felül az egyik legfontosabb követelmény a tökéletes  és kényeztető kikapcsolódáshoz. Csakhogy egyáltalán nem mindegy, hogy a víz tisztán tartásához milyen kémiai vegyszereket és anyagokat használsz! A klasszikus klór mellett szerencsére egyre több környezet- és bőrkímélő megoldás jelenik meg a piacon! Az AquaFinesse ezek egyikét kínálja.


Aki már elmélyült a masszázsmedence víztisztításának kérdésében tudhatja, hogy a legtöbb professzionális medencének van valamilyen megoldása a kémiai szerek csökkentésére. Teljesen kiváltani őket egyelőre nem könnyű, de használhatsz bőrbarát ezüstöt fertőtlenítésére, sós vizes rendszereket és extra szűrőket, hogy minél kevesebb klórt vagy brómot kelljen a vízhez adni. Az AquaFinesse család egy vízhez önthető adalékanyag, ami – mivel nem beépített rendszerről van szó – bármilyen medence esetén alkalmazható. Használata nagyon egyszerű, heti alig 5 percet vesz igénybe a mérőpohár segítségével adagolható folyadék vízhez adása. Ezt követően a készítmény elkezdi víztisztító munkáját, feloldja a biofilm telepeket és leszámol a medence falán, csövekben található lerakódásokkal is.

A készítmény teljes mértékben környezetkímélő, így a bőrhöz is gyengéd, de a cég fejlesztői még egy lépéssel tovább mentek, és behozták a só fertőtlenítő erejét is a képletbe. Nem is akármilyen sót használtak, egyenesen a holt-tengeri sóhoz fordultak, amely magas ásványi tartalmánál fogva évezredek óta javítja a különféle bőrbetegségeket. A készítmény magas tisztító minősége mellett immár a bőr ápolására is alkalmas az AquaFinesse adalékanyag, így ahelyett, hogy aggódnod kellene a vízkezelő szerek ártalmas hatásai, a pozitívumokat számolgathatod.

A holt-tengeri sóval a kristálytiszta vízen kívül az ekcéma és pikkelysömör kellemetlen tüneteinek enyhítéséért is sokat tehetsz. A vízen csak annyit veszel majd észre, hogy tapintása puhább, lágyabb, ahogy a pezsgőfürdőből kilépve a bőröd is az lesz. Leszámolhatsz a masszázsmedencék szárító hatásával, és kombinálhatod a pihentető, stresszűző masszázsélményt a bőrápolás legjavával.

Használata ugyanolyan egyszerű, mint a klasszikus szett esetében, de hogy a hatást minél tovább élvezhesd, érdemes a vízcsere után közvetlenül beleönteni a medencébe a holt-tengeri sót. Így nemcsak a víztisztasággal nem kell hosszú ideig érdemben foglalkozni (csak heti 5 percet), de az értékes ásványi anyagokkal feltöltött vizet is hónapokig élvezheti az egész család.

Az AquaFinesse Holt-tengeri só csomag mindent tartalma:

  • 2 x 2 liter folyadék AquaFinesse
  • 1 mérőpohár skálával
  • 6 kg AquaFinesse holt tengeri só
  • 1 üveg klór granulátum adagoló kanállal
  • Használati útmutató

Szerezd be most a készítményt, és este már az ásványokkal feltöltött vízben pihenheted ki a hét fáradalmait.