Eláraszthatsz jachtot potom 14 milliárdért!

Miután leparkolsz vele Monaco kikötőjében, kinyitod a hajótestbe rejtett garázst és a környéket bejárod a motorcsónakoddal. Tetszik az ötlet?


Miután leparkolsz vele Monaco kikötőjében, kinyitod a hajótestbe rejtett garázst és a környéket bejárod a motorcsónakoddal. Tetszik az ötlet?

A CRN olasz cég J'Ade névre keresztelt hajója 60 méter hosszú és királyi lakosztályában illetve négy vendégszobájában 10 utas érezheti magát bármelyik uralkodó család sarjának, ugyanis az úszó szépségen 13 fős személyzet lesi a vendégek minden kívánságát. Több egyedi ötlettel dobták fel a hajót. A fő lakosztályhoz tartozik egy külön terasz, mellyel együtt minden tekintetben olyanná válik, mint egy hotelszoba a tengerszinten.

A hajó tatján úgy érezheted magad, mintha a tengerparton heverésznél, miközben a lágy, sós hullámok simogatják a lábadat. A szalon panoráma ablakán olyan kilátás nyílik a tengerre, melyhez hasonlót egyetlen másik hajón sem élhetsz át.

Ám a jacht legérdekesebb sajátossága a motorcsónak garázs, melyet vízzel áraszthatsz el. Azaz nincs szükséged emelőre, hogy magaddal tudd vinni a motorcsónakot, egyszerűen beparkolsz vele a hajó gyomrába, és lezárod a garázsajtót. Ahhoz, hogy ezt az élményt te is átélhesd, csak arab olajsejkként kell újraszületned, vagy nyerj legkevesebb tízszer a lottón, mivel a hajó alapfelszereltséggel is 14 milliárd forintba kerül.

Címkék: