Vigye haza medencéjét még ma, és este már élvezheti a forró vizes masszázst

A masszázsmedencék világa még ma is egy kicsit túlmisztifikált, pedig egyre nagyobb a választék és egyre inkább felhasználóbarát modellek kerülnek a piacra. A FreeFlow medencéknél például nem kell telepítéssel vagy speciális elektronika kiépítésével bajlódni, használatát bárki elsajátíthatja 5-99 éves korig.


A FreeFlow medencéket, nem minden indok nélkül, partimedencéknek is nevezik, mert használatuk még a buli hevében is kivételesen egyszerű, egybeöntött héjának köszönhetően pedig ellenállóbb, mint társai. A legnagyobb előnye a  típusnak mégis az, hogy akár már ma hazaviheti, hogy este élvezhesse a forró vizes masszázs minden egészségügyi előnyét, és a családja körében elnyúlva pihenje ki a nap fáradalmait.

A 4 személyes Azure telepítése ennél egyszerűbb már nem is lehetne. A 160 kg medencét, akár a kocsiban is hazaviheti, és ott csak egyszerűen dugja be a konnektorba a zsinórt. A plug-n-play rendszernek hála a medence üzemelése nem bonyolultabb, mint egy kenyérpirítóé. Az élmény viszont leírhatatlan. Próbálja ki ön is, hogy milyen minden napot egy masszázsmedencében kezdeni!

A SpaTrend bemutatótermei várják a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!