Vigye haza partimedencéjét és hétvégén már csobbanhat is!

Nyár, buli, barátok és felhőtlen kikapcsolódás! Ezeket kínálja az Azure masszázsmedence! Most nem kell a medencetelepítéssel hosszasan bajlódnia, hogy maradéktalanul kiélvezhesse masszázsmedencéjét, a FreeFlow széria minden tagja olyan könnyű, hogy autójában is hazaviheti!


A FreeFlow családba tartozó Azure medence tásaihoz hasonlóan nagyon könnyű, emiatt egyszerűen áthelyezhető és mozgatható. Környezetbarát gyártási eljárása egyedülálló, és lehetővé teszi, hogy a medence elsőrangú ár-érték aránnyal kerülhessen tulajdonosához, aki ennek köszönhetően maga mögött hagyhatja a taposómalmot! Élvezz ki barátaival együtt ezt a strapabíró medencét, ami LED világításának és beépített szökőkútjának köszönhetően jóval több, mint egy masszírozó vízágy. A medencében ülve valódi élmény és tökéletes kikapcsolódás várja gondok, bonyolult telepítési eljárások és magas költségek nélkül.

Az Azure masszázsmedencéhez most egy AquaFinesse vízkezelő kezdőcsomagot adunk ajándékba!

Ha szeretne többet megtudni erről a könnyű, stapabíró és kiváló ár-érték arányú medencéről, kattintson weboldalunkra, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe!

Címkék: