Víz és levegő: Fontos részletek a megfelelő masszázsmedence kiválasztásához

Számos márka és berendezés található a piacon. Azonban vannak bizonyos funkciók és vonások, amik nagyban meghatározzák a jakuzzi teljesítményét.


Fontos tudni, hogy léteznek levegővel, illetve vízzel operáló masszázsmedencék: ez annyit jelent, hogy bizonyos típusokban mindössze levegőt fújnak a jetek, ami bár buborékokat képes előidézni, a látványon túl nem kínál minőségi masszázsélményt. A HotSpring medencék minden egyes modelljében olyan jeteket helyeztek el a szakemberek, amik valójában vizet fújnak a medencébe, vagyis rendkívül erőteljes, kellemes hidromasszázst nyújtanak. Fontos az igények felmérése, s erre kollegáimmal mi magunk is nagy hangsúlyt fektetünk. Ha például valaki ízületi, vagy izomfájdalmakkal küzd, akkor mindenképp olyan szériát ajánlunk, amiben az ún. MotoMassage is megtalálható: ez egy a gerinc vonalán fel-le mozgó vízsugár.

Augusztus végén ismét érdemes lesz ellátogatni a SpaTrend ürömi központjába, ahol a nyár végi SpaTrend Expo keretein belül a masszázsmedencék, kerti bútorok és grillek színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az eseményre itt regisztrálhat.