Vízhatlan tárolók a terasz kincseinek

Sokáig élvezhettük az ősz legszebb oldalát, de a hideget, az esőt és a szelet nem úszhattuk meg a végtelenségig. Az egyre nyirkosabb időt nemcsak mi, hanem a kerti bútorok is fájlalják, ezért érdemes gondoskodni a vízhatlan tárolásukról.


Ebben jelent nagy segítséget a polyrattan anyagból készített, vízhatlan Ipanema tárolók. Az anyaguk révén kiválóan ellenállnak a szabadtéri nedvességnek és csapadéknak. Ez az időtálló konstrukció híven őrzi a tárolóba zárt párnákat, szivacsokat és egyéb kerti anyagokat, miközben megjelenésével nem bontja meg a terasz harmóniáját.

A praktikus, három méretben kapható doboz használaton kívül egymásba pakolható, hogy ne foglaljon nagy helyet, télen pedig annál több raktárfelületre számíthat. A szettként is megrendelhető tárolókat ugyanakkor egyenként is megvásárolhatja három különböző színben.

Válassza a teraszához, kertjéhez leginkább illó tárolót, hogy az télen is rendezett és a sérülékeny anyagok számára biztonságos legyen.

Októberben ön is könnyedén rátalálhat álmai masszázsmedencéjére és kert bútoraira: a SpaTrend szakemberei egészen a hónap végéig szezonális ajánlatokkal várják az érdeklődőket. További részletekért kattintson a weboldalra, vagy látogasson el személyesen az ürömi bemutatóterembe, ahol élőben is megtekintheti a Hot Spring masszázsmedencék széles választékát.