Víztisztítás a Holt-tenger erejével

A Holt-tenger vize körülbelül nyolcszor annyi sót tartalmaz, mint az óceánoké. Az ennek köszönhetően kialakult különleges koncentrátum jótékony hatásait az Aquafinesse speciális keverékével saját masszázsmedencéjében is megtapasztalhatja.


Az Izrael és Jordánia határán található tó híres vize köztudottan pozitív hatást gyakorol olyan bőrproblémákra, mint például az ekcéma, vagy a pikkelysömör. Az Aquafinesse egyszerűen használható vízkezelőjét az értékes ásványi anyagokat tartalmazó mixtúra az alapos tisztítás mellett gyógyító erővel egészíti ki. A környezet- és felhasználóbarát adalék így nem csupán lággyá és tisztává varázsolja majd masszázsmedencéje vizét, de bőrének gyengéd ápolásáról is gondoskodik.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.