Zsírszívó szivacs a tiszta medencéért

Fürödni, pihenni és úszni is jobban egyik a friss illatú, kristálytiszta vízben, ezért a medencetulajdonosok egyik első számú problémája mindig a víztisztítás. Ebben jelent segítséget a szűrők és adalékanyagoka mellett használható szivacs, ami magába szív minden nem kívánatos elemet a vízből.


A Spa Absorb-it egy olaj és zsíros szennyeződéseket magába záró szivacs, amelyet tapadókoronja segítségével a medence falára erősíthet. A könnyen alkalmazható és cserélhető szivacs nincs útban a fürdés során, de a víz tisztítását nagyban megkönnyíti.

Képes magába szívni a testápolók, krémek és sminkek nyomán vízbe oldódó olajos és zsíros szennyeződéseket, ezáltal megkönnyíti a szűrők munkáját és elejét veszi a víz kellemetlen habosodásának. Kis plusz a még tisztább vízért.

Látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra (május 4-13.), ahol személyesen is megtekintheti a HotSpring legújabb berendezéseit és a Softub puhafalú, könnyen telepíthető masszázsmedencéit, valamint exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.