A medencék partik 4 törvénye

Szeretnéd a medencéd másokkal is megosztani? Imádod a jó bulikat? Akkor a medencés parti az ideális szórakozás, amire a barátaidat is bátran meghívhatod. Mi kell a sikerhez?


Világítás:

A jó buli mindig az embereken múlik, de a hangulatteremtéssel sokat lehet tenni azért, hogy feloldódjon a társaság és mindenki ellazulva élvezhesse az estét. A világítás az egyik legjobb hangulatkeltő anyag. Ne spórolj rajta a medencén kívül és a medencén belül sem. A profi masszázsmedencék víz alatti világítása igazi mesevilágot teremt.

Zene:

A lágy, nem tolakodó zene ugyancsak erős hangulatteremtő erő, ezért a medencék audiorendszerét is érdemes szolgálatba állítani. Készítsd előre válogatást, hogy a bulin már ne kelljen ezzel foglalkoznod.

Poharak:

A buli elképzelhetetlen finom italok és ételek nélkül. Mivel mindenki fürdőruhában és papucsban vagy mezítláb lesz, fontos, hogy törésálló poharakat használj a sérülések elkerülése véget. Ha nem akarsz műanyag szemetet termelni az eldobható poharakkal, válaszd az üveghatású, törhetetlen poharakat.

Köntös:

A társaság nagyja ki- és bejár majd a vízbe, ezért - bármilyen meleg is legyen a kiszemelt este - gondoskodj meleg köntösökről és törülközőkről, hogy a vízen kívül is mindenki komfortosan érezhesse magát.