Frissítsd fel bőrödet tavaszra

Tavaszra kimerülnek a szervezet raktárai, ami nyomot hagy a bőr állapotán és a hangulaton is. Éleszd újjá sejtjeidet és ébreszd fel bőrödet egy kényeztető arckezeléssel, ami a kedélyállapotodnak és az önbecsülésednek is ad majd egy pozitív löketet.


Egy nehéz tél után egy még stresszesebb tavasz elé nézünk, ezért különösen fontos, hogy mások mellett, magaddal is törődj! Szakíts időt a feltöltődésre, szívd be a tavaszi napsugarakat és kényeztesd bőrödet egy finom, megnyugtató arckezeléssel!

Már egy otthoni szeánsz (finom illatgyertyával, lágy zenével és a kedvenc kozmetikumaiddal) is csodásan pihentető, de ha igazi kényeztetésre és a bőröd megújítására vágysz, próbáld ki a Pure Oxygen Treatment-et.

Ez a 90 perces anti-aging kezelés a QMS orvoskozmetikai termékei mellett egy olyan aduásszal rendelkezik, ami garantáltan visszahozza az életet a sejtjeidbe. Ez pedig a 98%-os tisztaságú oxigén, ami a friss hegyi fuvallataként simogatja majd arcodat. A teljesen fájdalommentes, sőt nagyon finom és relaxáló kezelés során a bőrbe juttatott oxigén felpörgeti a sejtek anyagcseréjét, serkenti a bőrfelszíni erek vérellátását és így megindul a méregtelenítés is. Látványra piros pozsgásabb, üdébb arcszínt kapsz azonnal, amit olyan látványos feszesítő hatással bíró termékek egészítenek ki, mint a kollagénes szérum és a hialuronsav.

A kezelés végén üdébbnek, frissebbnek érzed és látod majd a bőrödet, ami nem csak egy röpke, felszínt érintő változás. A QMS termékek mélyreható regeneráló és helyre állító hatását még sokáig élvezheted. Sőt, ezt a csodát, akár haza is viheted, hogy otthon folytasd bőröd ápolását, fiatalító kezelését és erősítését!