Gyógyulj aromaterápiával a jakuzziban

Ahogy csökken a napsütéses órák száma és lesz egyre hidegebb, úgy kúszik be az életünkbe a rosszkedv és a motiválatlanság. Küzdj az illatok erejével a téli lehangoltság ellen, és használd aromaterápiára a jakuzzid is!


A masszázsmedence ideális helyszín aromaterápiára, mert a víz melege egy biztonságos és ellazulásra ösztönző környezetet kínál. A vízbe feloldott illatanyagok párás ölelése ellazít, messzire űzi a stresszt és lehetővé teszi, hogy a bőr és a tüdő is részesülhessen az illatok pozitív hatásaiból.

A jakuzzi vízébe azonban nem lehet akármit beleönteni, ha nem akarod veszélyeztetni a víz kényes kémiai egyensúlyát. Felejtsd el a fürdőgolyókat és az esszenciális olajokat is tartogasd egy illóolaj mécseshez. Szerencsére az AquaFinesse-nél gondoltak az aromaterápia szerelmeseire is, így megszülethetett a Spa Deluxe illatkristály válogatása.

 

A négyféle illatot tartalmazó szettben mindenki megtalálhatja a maga kedvencét vagy hangulatához leginkább illő illatot. A készítményből elég egy kupaknyit a vízhez adni, hogy aztán elmerülhess az illatos melegségben és magad mögött hagyd a stresszt és a feszültséget. Az illatkristályok maradéktalanul feloldódnak, nem hagynak vissza semmit és nem zavarnak be a víztisztításba. Nem irritálnak és egy idő után maguktól elillannak. Ennek köszönhetően nem kell megvárnod a vízcserét egy új illat kipróbálásához, akár hetente is váltogathatod őket.

Kombináld a meleg vizes hidromasszázs és az aromaterápia gyógyító erejét, hogy legyőzd a téli rossz kedvet!