Gyümölcssavas hámlasztás otthon

A bőrápolás során használt legdrágább készítmény sem ér semmit, ha a bőr felső, már elhalt hámrétegén nem jut keresztül. Ahelyett, hogy kárba veszne a sok értékes hatóanyag, frissítsd fel a bőröd és szabadulj meg a holt súlytól. A bőrös tapintása is egészen megváltozik majd.


Az elhalt, de még le nem vált hámsejtektől több módszerrel is megszabadulhatunk. Van, aki a mechanikus hámlasztásra esküszik, de van egy ennél kíméletesebb és hatékonyabb módszer is: a gyümölcssavak. Mivel a mechanikus hámlasztókban található apró szemcsék akár az ép bőrsejteket is roncsolhatják, ezért - bármilyen furcsán hangzik - biztonságosabb a savakra bízni a munkát. Persze itt sem mindegy, hogy milyen készítményt használunk. Szerencsére létezik egy magas hatóanyag tartalmú és otthon is biztonsággal, akár naponta használható gyümölcssavas peeleing, amit bármikor bevethetünk. Ez a QMS Medicsometics Active Exfoliant 11% Resufracing Fluid.

Ez a többféle gyümölcssavat tartalmazó készítmény attól olyan biztonságos, hogy nem a bőrsejtekre hat, tehát az egészséges sejteket sem tudja roncsolni, hanem a sejteket összekötő és a leválást nehezítő összekötő anyagra. Mivel ez az anyag a kor előrehaladtával egyre ragacsosabbá válik, a bőrmegújulás nem olyan intenzív, mint fiatalabb korban. Ennek hatása a tapintásra is érdes bőrfelület, amit a le nem vált elhalt hámsejtek okoznak.

Ezek ragasztóanyagát oldja fel a savas hámlasztó, hogy a friss sejtek előbukkanhassanak és felszívhassák a hidratálók, szérumok és arckrémek hasznos anyagait. A savas hámlasztóból létezik egy érzékeny bőrűek számára is bátran javallott változat, a Active Exfoliant 7% Sensitive Resufracing Fluid. Ez nemcsak gyengébb erősségű savkoncentrátumot, de bőrnyugtató komponenseket is tartalmaz, hogy bebiztosítva a bőr védelmét. 

Többet megtudhatsz erről a forradalmi készítményről a fentebbi videóból, ahol a használatára is kitérnek. Add vissza bőröd selymes puhaságát és tedd lehetővé, hogy a bőrápolóid értékes hatóanyagai a bőr mélyére szívódva fejthessék ki áldásos hatásukat!