Az őszi jókedv megőrzésének legjobb módje

Az őszi időszakban könnyű belesüllyedni a fásultságba. A motiválatlanság és kedvtelenség eleinte észrevétlenül kúszik be az életünkbe, de ha már ott van, nehéz kiűzni. Harcoljunk ellene a természet erejével!


A korai sötétedés és a kevesebb napfény negatív hatása miatt sokkal kedvtelenebbnek érezzük magunkat, és sokszor még az okokat sem könnyű feltárni. Még a mostani szép időben is elérhet az apátia, ami ellen célszerű tudatosan védekezni. Hogyan?

Használd ki a reggelek pezsdítő lendületét! Fél órával korábban feküdj le, így kipihentebb leszel és fél órával hamarabb kezdheted a napot. Egy gyors ágyazás után, jöhet a reggel kiélvezése. Ha teheted ülj be a masszázsmedencébe, hogy a meleg ellazítson és lassan, kíméletesen űzze ki az álmot a szemedből. A feszültség leolvad, és a napfény valamint a természet jobb kedvre hangol.

Ha nincs otthon masszázsmedencéd, akkor egy nagy sétával, majd egy forró zuhannyal adózz a természet és a meleg gyógyító erejének, és felfrissülve, nagyobb lendülettel kezdheted a napot!