Hogy lehet tényleg megpihenni napi fél órában?

Munka, család, háztartás, sport, kikapcsolódás és most még a minőségi én idő is felkerült a kötelező elemek listájára. Hogyan maradhat egyensúlyban az ember, ha ennyi mindent kell egy nap kipipálni a "tökéletes élethez"?


Rengeteg inger éri egy nap az embert otthon, a munkahelyén és a médiából is. Csináld ezt, vedd meg azt, nézd meg, tanuld meg, edd meg. A lista szinte végtelen. A lelki egészség megőrzéséhez muszáj sorrendet felállítani, hiszen egy nap csak 24 órából áll.

A FOMO egyre nagyobb nyomást helyez az emberre, amiből nem tudsz másként kilépni, csak tudatossággal.

Ezért (is) tökéletes a masszázsmedence, mert a meleg vízben ülve egyszerre pihensz, kikapcsolódsz, magadra koncentrálhatsz és az egészségedért is teszel.

Már napi 20 perc hidromasszázs segít fitten tartani a szív- és érrendszeredet, leveszi a terheket az izmaidról és ízületeidről, ellazítja a görcsös izmokat és mélyebb, pihentetőbb alvást biztosít.

A vízbe nem viheted magaddal a telefonodat, így megszabadulsz pár percre a média nyomásától és ha a családod is veled tart a jakuzziba, akkor a szociális kapcsolataidat is erősítheted.

Ahelyett, hogy egy újabb teendőt vennél a listára, vond össze őket arra a napi 20 percre, amit a vízben töltesz. Pihenj, lazíts, kapcsolj ki, tegyél az egészségedért, éld át a pillanatot és igyál finomakat a medencében reggel vagy este, hogy tettre készen ugorj neki a napnak!

Hogyan válaszd ki a számodra ideális medencét?