Hogyan készítsd fel a masszázsmedencédet, ha vendégek jönnek?

Készülnek a koktélok és a parti falatkák? Akkor máris megtetted az első lépést a sikeres medencés buli felé. A pár falattal eltüntethető ételek nem koszolják a vizet, de ezen kívül is van pár trükk, amivel biztonságos és emlékezetes medencés bulit szervezhetsz.


1. Az alkoholos italok mellett szolgálj fel bőségesen vizet vagy limonádét, hogy a vendégek nehogy kiszáradjanak a nagy melegben.

2. Az italokat üvegpohár helyett műanyagban vagy törhetetlen pohárban kínáld, így még egy esetleges baleset esetén sem kell kiürítened a medencét az üvegszilánkok miatt.

3. Készíts ki egy kosárba törülközőket, hogy mindig kéznél legyenek, amikor a vendégek kiszállnak a jakuzziból, és rögtön megszárítkozhassanak.

4. A buli kezdete előtt legalább egy nappal ellenőrizd a víz tisztaságát, majd szükség esetén állítsd be vegyszerekkel. Ha korán elvégzed ezt a műveletet, biztos lehetsz benne, hogy a vízben nem érződik majd a klór.

5. Az összejövetel előtt lehetőleg ne cserélj vizet, utána nagy valószínűséggel úgy is szükség lesz rá, és ezt szem előtt tartva, nem kell majd aggódnod, hogy a vendégek tönkreteszik a víz kémiáját. Ha teheted, időzítsd akkora a bulit, mikor már úgy is esedékes lenne egy vízcsere.

6. Az ételeket és a pihenő sarkot állítsd fel a medencétől távol, hogy ott a vendégek nyugodtan beszélgethessenek, anélkül, hogy vizesek lennének.

7. A gyerekek és a soha fel nem növő felnőttek kedvéért, készíts be pár vízi játékot is a masszázsmedencébe.