Vízálló kültéri hangszóró zsinórok nélkül

Ha a zene a te életednek is kitörölhetetlen része, akkor ez a hangszóró neked való! Az Escape kültéri (és persze beltéren is használható) hangszórói kényelmet, mobilitást, remek hangzást és vízálló megjelenést hoznak pihenőidődbe, amikor a természet hangjait kevernéd kedvenc muzsikáiddal!


Az Escape hangszóró visszafogott színvilágukkal és egyszerű megjelenésükkel nem hivalkodó darabok. Éppen ellenkezőleg, könnyen beleolvadnak bármilyen környezetbe, és jelenlétükre csak kiváló (négy irányba szóró) hangzásuk szolgál majd bizonyítékul. A viszonylag nagy (73cm x 29cm x 29cm) méretű, de könnyű és egyszerűen hordozható egység egy alkalmazás segítségével játszi könnyedséggel kezelhető és tölthető a nagy teljesítményű akkumulátor 16 órányi folyamatos zenélést tesz lehetővé.

Nagy hangterjedelmét, meggyőző basszusát és négy irányba szóródó hangzását az öt kiváló minőségű hangszórónak köszönheti, amelyek pillanatok alatt betöltik a teret. A beltérre és kültérre, otthonra vagy étterembe, sőt, akár szórakozóhelyekre is ajánlott Escape a profizmus megtestesítője. Letisztult, kompakt és gombnyomásra teszi a dolgát! Ráadásul vízálló, ezért kertbe, medence vagy jakuzzi mellé is nyugodtan választhatod! 

Az Escape hangszórók amellett, hogy kiváló zenei élményt nyújtanak sallangmentes egyszerűségükkel lopják be magukat a szívedbe. Természetes könnyedséggel válnak majd az életed részévé és dobják fel a pihenést, a kerti partit vagy a családi eseményeket! Egy hangszóró nem foglal nagy helyet (de még kettő sem, ha kihasználnád a Dupla üzemmód sztereó konfigurációját), így magaddal viheted a nyaralóba, a kempingezésre vagy a házi bulikba.

Ha szeretnéd megismerni a specifikációit, akkor kattints ide és válaszd ki a számodra szimpatikus modellt, ha pedig meghallgatnád a hangzását a saját füleddel, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe, és hozd magaddal kedvenc zenédet is!