Készíts bbq ételeket grill helyett kemencében

Mindig is egy kemencéről álmodtál, de nem szeretnél lemondani a grillen készült finomságokról sem? Nem is kell! Az Alfa Forni könnyen telepíthető kemencéjében a pizza mellett steaket is készíthetsz!


Az olaszok által is dicsért Alfa Forni kemencékben rekord idő alatt (2 perc) is készíthetsz mennyei házi pizzát. Ez a kompakt szerkezet pontosan azt tudja, mint egy épített kemence, de a grillek könnyű telepíthetőségét, sőt a mobilitásukat is kölcsön vette.

A fával fűthető kemencében bármit elkészíthetsz, amit egy kemencében vagy sütőben tudnál, és egy kiegészítő szettnek hála, még a BBQ ételekről sem kell lemondanod.

A BBQ 500 szetten készíthetsz pillanatok alatt készre sülő steaket vagy karamellizált sült zöldségeket is. A három darabból álló szettben egy forgatható rács, egy zsírgyűjtő és egy csipesz található, amelyek együtt nemcsak hatékonyak, de nagyon egyszerűen hadrendbe állíthatóak.

Ha egy olyan megoldást keresel a kertedbe, teraszodra, ami nem igényel nagy építést, de hozza a kemencéktől elvárt magas hőmérsékletet és kiváló hőtartást, akkor az Alfa Fornira és a BBQ szett-re vess egy pillantást.