Kalandvágyók kertjébe: légszófa

Innováció, mobilitás és játékosság jellemzi a légszófát, amit a kertedben is bárhol felállíthatsz, de könnyen magaddal is viheted. A skandináv fejlesztésű csodabútor elfér a retikülödben is, mégis teljes értékű ülő és fekvőhelyet kínál!


A légszófa egy különlegesen strapabíró felfújható ülő- és fekvőalkalmatosság, ami könnyen és tényleg bárhol használatba vehető. A VipZone több színben is elérhető szófájához nem kell speciális pumpa vagy kiegészítő, pár mozdulattal könnyedén feltölthető levegővel, és ugyanilyen könnyen le is ereszthető.

Gyerekeknek, kirándulásokhoz és utazásokhoz is ideális társ, de egy kerti partin is felduzzaszthatod vele az ülőhelyek számát. Mivel anyaga sérülésmentesen letehető hóra, vízre, homokra, betonra vagy fűre, ezért tényleg bárhova magaddal viheted a személyes kényelmed érdekében.

Ezt a levegővel tölthető bútordarabot nem kell félteni, erős nejlon anyaga bírja az igénybevételt és az időjárás rohamait is. Így extrém kirándulások és kalandok során is társad lehet, ami mindig tiszta és puha fekhellyel kecsegtet. A légszófa takarítása ugyanis ennél egyszerűbb már aligha lehetne: egy nedves szivaccsal vagy ruhával töröld át a felületét és készen is vagy.

Vidám színei örömet hoznak majd a kertedbe és egy mindig megbízható társat a kempingezések, kirándulások idejére!