A minőségi padló örökre szól

A padlóburkolatok fontosságát nem érdemes alábecsülni egy építkezés vagy felújítás során. A színe, az anyaga, a típusa, a vastagsága nagyban hozzájárul ahhoz, hogy igazán otthon érezzük magunkat. Ha sikerül az ideális darabot kiválasztani, akkor szinte észre sem vesszük jelenlétét, de egy apró hiba is megkeserítheti a mindennapokat. Ebben nem szabad kompromisszumot kötni!


A padlóburkolat egy hosszú időre szóló befektetés, amit ennek megfelelően kell kezelni. Amíg üresek a szobák, egyszerű letenni a klikkes laminált padlót vagy vinyl, de amikor bekerülnek a szekrények, asztalok vagy ágyak már egészen más a helyzet. Egy kis helység burkolatcseréje is hatalmas felfordulással jár, ezért fontos elsőre olyat választani, ami évekig, sőt akár évtizedekig is szolgál majd.

A német Parador burkolatai magas minőségüknek köszönhetően igazi örök darabok. Rendkívüli kopásállóságuk miatt még a nagy igénybevétel mellett sem kell aggódnod a burkolat épségéért. A gyerekszobában, a konyhában vagy a nappaliban nagy súlyú bútorok, leeső tárgyak, csuszatoló lábak teszik próbára majd a burkolat erejét, és egy vékony felületű laminált padló vagy puha fa könnyen elbukik. Ha azonban a minőségre szavazol nem kell kopások, felázások és lepattant illesztések miatt aggódnod!

A Parador padlóburkolatok széles választékában megtalálod a laminált padlót, a készparkettát, a vinylt, és a legújabb burkolatukat a Modular One-t. Mindegyikre igaz a nagy színválaszték és a magas minőség, így biztosan megtalálod azt a burkolatot, ami lakásodat igazi otthonná varázsolja. A fa melegsége semmihez nem fogható érzetet ad, de vizes (vagy gyakori felmosást igénylő) helyiségekbe nem a legpraktikusabb választás. Kivéve, ha a Modular One-ról van szó!

A Parador új típusú padlóburkolata ugyanis látványos eredménnyel ötvözi a laminált padló, a készparketta és a vinyl előnyeit, miközben kiküszöböli a legfőbb hiányosságiakat. Többszörösen díjnyertes padló (Iconic Award - 2020, German Design Award - 2020) valósághűen adja vissza a fa színét és strukturáltságát, de vizes helyiségekbe is lerakható. Meleg hatású, lépéshang-szigetelő parafaréteggel rendelkezik, rugalmas, kellemes rajta járni és még padlófűtés fölé is bátran tehető.

Igazi jolly joker, amit minden helyiségben aggodalom nélkül alkalmazhatsz. Ráadásul nemcsak 21 különböző dekorfelület közül választhatsz, hanem a fahatású lapok mellett kőhatásút is találsz közöttük. Ha szeretnéd a kőburkolatok eleganciáját megjeleníteni otthonodban, de a hideg hatását elkerülnéd, akkor nézz körül a Parador oldalán és találd meg az ideális burkolatodat!

Látogass el a MaxCity-ben található bemutatóüzletbe, ahol a német prémium burkolatok 140 négyzetméteren várnak!