Elegáns, de törhetetlen pezsgős poharak szilveszterre

A karácsony és a szilveszter olyan közel esik egymáshoz, hogy nehéz szétválasztani őket és külön-külön készülni mindegyikre. Szerencsére vannak olyan praktikák, amelyek megkönnyítik a helyzetet és az év vége nem egy zsúfolt rohanás, hanem egy hangulatos lezárása 2022-nek.


Az előre elkészített és lefagyasztott fogásoktól kezdve az online rendelhető ajándékokig sok apróság képes egyszerűbbé és stresszmentessé tenni az ünnepi időszakot. Ezek közé tartozik a holland Happy Glass által kínált törhetetlen pohár család is. Az elegáns, üveghatású, de műanyagból készített poharak kiváló alternatívái az üvegárunak, mert ugyanolyan mutatósak, de nem törnek, csorbulnak, repednek.

A szilveszteri bulikra még beszerezheted a törhetetlen pezsgős poharakat, amelyek kibírják az erős koccintást, sőt még a leejtést is. Az elsősorban kültérre szánt pohárcsaláddal nem kell félnek a szilánkoktól, egy éles pohárszél nem vághatja meg senki száját és a gyerekek sem haraphatják el a poharat!

A Happy Glass poharak biztonságos, stresszmentes karácsonyt és szilvesztert teremtenek és állandóságot hoznak a pohárkészletedbe.

A család 6 darabos készletei között a pezsgős poharakon kívül találsz boros, üdítős, pálinkát és koktélos poharakat is, így egyforma készlettel vághatsz bele az ünnepi időszakba és az új évbe. Ezek a tartós és törhetetlen darabok sokáig kitartanak, nem kell a készlet folyamatos fogyásától tartanod, mert bár megszólalásig hasonlítanak az üvegpoharakra, a Happy Glass darabjai nem fogyóeszközök!

Nem kell rejtett hibáktól, repedésektől tartanod. A vékonyabb részeken sem reped vagy törik a pohár, de még egy leejtés sem tesz kárt a co-polyester darabokban. Mindegyik pohár BPA-mentes és mosogatógépben mosható!

Készülj a Happy Glass prémium minőségű poharaival a beltéri és kültéri partijaidra, és nem kell többé aggódnod a törött üvegek és poharak miatt. Gyerekzsúrokon, medencés partikon és szilveszteri bulikon is szavazz erre a biztonságos megoldásra! És tiéd a minőség, kompromisszum nélkül!