Jön a teraszmelegítők ideje, készülj fel már most

A nappali melegek egyre többször adják át a helyüket a hűvös estéknek, ezért a kültéri tartózkodást vagy megrövidíted vagy felszerelkezel egy teraszmelegítővel. Ezek a hasznos kiegészítők meghosszabbítják a kinti tartózkodás idejét, így továbbra is nyugodtan hódolhatsz a kerted élvezetének!


A luxus teraszmelegítők piacát alaposan felforgatta szokatlan megjelenésével és üvegfal mögé zárt lángoszlopával a Falo EVO készülék. A piramis formájú melegítő elegáns és szigorú vonalai izgalmas kontrasztban állnak a tűzi ősi, vad lobogásával.

A kültérre tervezett teraszmelegítő hatalmas teljesítményével (három méter sugarú körben képes meleget adni) és kifinomult vonalvezetésével küzdötte fel magát trendvezetővé. A modern igényeket követő és kielégítő melegítő több színvariációban is elérhető az elegáns szürkétől kezdve a letisztultságot képviselő fehérig.

Teraszok és kertek méltó kiegészítője lehet, amely még a leghidegebb napokon is kellemes meleget varázsol egy romantikus estéhez vagy egy nagyobb összejövetelhez. A szélálló és billegés gátlóval is felszerelt Falo EVO hatalmas üvegfelületével látványos és nagyon is praktikus eleme lehet minden kültéri dizájnnak.

Vedd fel a harcot a hűvös estékkel, és ne hagyd, hogy a négy fal közé űzzön a hideg, mikor a táj és a jó levegő annyi szépséget, örömöt tartogat!