A teraszmelegítők leglátványosabb generációja

A luxus teraszmelegítők piacát forgatta fel szokatalan megjelenésével és üvegfal mögé zárt lángoszlopával a Falo EVO készülék. A piramis formájú melegítő elegáns és szigorú vonalai izgalmas kontraszban állnak a tűzi ősi, vad lobogásával.


A kültérre tervezett teraszmelegítő hatalmas teljesítményével (három méter sugarú körben képes meleget adni) és kifinomult vonalvezetésével küzdötte fel magát trendvezetővé. A modern igényeket követő és kielégítő melegítő több színvariációban is elérhető az elegáns szürkétől kezdve a letisztultságot képviselő fehérig.

Teraszok és kertek méltó kiegészítője lehet, amely még a leghidegebb napokon is kellemes meleget varázsol egy romantikus estéhez vagy egy nagyobb összejövetelhez is. A szélálló és billegés gátlóval is felszerelt Falo EVO hatalmas üvegfelületével látványos és nagyon is praktikus eleme lehet minden kültéri dizájnnak.

Vegye fel a harcot a hűvös estékkel, és ne hagyja, hogy a négy fal közé űzze a hideg, mikor a táj és a jó levegő annyi szépséget, örömöt tartogat!