Hordozható kemence pizzaimádóknak

Épített kemence és nagy hely híján is kipróbálhatod milyen az igazi kemencés pizza. Az Alfa Forni kemencecsalád olyan megoldásokat kínál, amelyek nem foglalnak nagyobb helyet egy grillnél!


Az Alfa Forni One kemence egy könnyű, egyszerűen összeszerelhető kemence, amelyben gyorsan elkészítheted álmaid pizzáját. A mindössze 50 kilós szerkezet egy könnyített kemence, ami hordozza az épített kemencék minden előnyét, de a boltól megrendelve, akár már aznap használhatod is.

Nem kell nagy területet elkülönítened számára, egy kisebb teraszon, kertben is tökéletesen elfér a grillek mellett, hogy mindig friss és ropogós szélű pizzát ehess.

A kemence kialakítása lehetővé teszi, hogy 10 perc alatt felfűtsön 500 °C-ra is akár, így tényleg gyorsabb lesz ezt beizzítani, ha éppen pizzára vágysz, mint megrendelni a finomságot. Az Alfa Forni kemence kiváló hőeloszlása miatt már 2 perc alatt megsül a vékony tésztás pizza, de természetesen nem csak azt készíthetsz benne.

A fával fűthető szerkezet elég nagy 1-2 kg-os kenyér sütéséhez, bármilyen lepényfélével bátran kísérletezhetsz, de egytálételek készítésére is ideális.

Ha mindig is vágytál egy kemencére, de eddig elriasztott azok mérete, helyigénye vagy építésének nehézségei, akkor itt az idő az Alfa Forni One beszerzésére. A Black Friday keretén belül most ezt akciósan megteheted!