Kerámia grill hordozható méretben

A kiváló hőtartó képességükről ismert, vastag falú kerámia grillek a szabadtéri sütést szeretők egyik favoritja. A tojásdad alak egyedi kialakítása egy életérzést rejt magában, amit nem szívesen cserélnek el még rövid időre sem egy másikra. A Kamado Joe Junior segít, hogy még az utazásra is magaddal vidd kedvenc grilled.


A kerámia grillek bár különböző méretben kaphatóak, egyik sem pehelykönnyű súlycsoportos versenyző. Ha magaddal szeretnéd vinni őket a nyaralóba vagy horgászáshoz, nincs könnyű dolgod. Ezen a helyzeten változtat a Kamado Joe Junior, ami egy teljes értékű kerámia grill, annak minden jellegzetességével és erősségével, de kisebb méretben és csekélyebb súllyal.

Bár egy kézben ezt sem biztos, hogy elviszed, azért a 30 kg-os teljes súly már sokkal barátságosabb és autóval megoldható. A külön állványa segítségével a felállítással sem lesz gondod, amikor beizzítanád a faszenet.

A Black Friday keretében most kedvezményesen kapható szett nem csak a grillt tartalmazza, de olyan hasznos kiegészítőket is kapsz bele, mint a beépített hőmérő, a deflektorkő, a piszkavas, a rácskiemelő csipesz, az öntöttvas kémény és végül a 34,2 centiméteres, egyik oldalt felhajtható grillrács.

Ezek mellé már csak a faszenet na meg a sütésre szánt ételt kell beszerezned, és indulhat is kültéri sütés! Ne hagyd, hogy a hideg vagy a kedvenc sütőd hiánya miatt kelljen lemondanod a téli grillezésről! Engedj a kerámia grillek csábításának és használd ki a novemberi ajánlatot!