Készülj törhetetlen poharakkal az őszi szüreti mulatságokra

Az idő egyre hidegebbé válik, korábban sötétedik és a nagy kerti partiknak és hatalmas mulatságoknak lassan vége szakad az ősz beköszöntével. A szüret azonban remek apropó egy kis kültéri összejövetelhez, mielőtt végleg eltennénk a kerti asztalt. Készülj törhetetlen poharakkal, hogy eggyel kevesebb dolog miatt kelljen aggódnod!


Az újrafelhasználható műanyag poharaknak is megvan a maguk helye a háztartásban, de szüretet ünneplő mulatság nem az a hely, ahol brillírozhatnak. A friss mustnak és a jó bornak meg kell adni a tiszteletet, hogy olyan pohárból fogyasztjuk, ami a legjobban kihozza az aromájukat. A borospoharak törékenysége azonban ugyancsak okozhat fejtörést, ezért állt elő a törhetetlen változattal Hollandia legelismertebb gyártója, a Happy Glass.

A cég által forgalmazott poharak és kancsók kiváló minőségű műanyagból készülnek, amelyek a megszólalásig hasonlítanak üveg változataikra. Kinézetük, fogásuk és tapintásuk is hozza azt az első osztályú színvonalat, amit a legjobbaktól megszokhattunk. Azzal a különbséggel, hogy a Happy Glass poharai nem törnek, csorbulnak vagy repednek meg egy kis koccanástól, leejtéstől.

Emiatt különösképpen alkalmasak kültéri mulatságok főszerepére, ahol könnyen történhetnek balesetek. Viszont a törött poharak és az éles szilánkok nem lesznek közöttük ezentúl, ha a Happy Glasst választod!