Egy grill, ami szélben és hidegben is remekel!

Szeretnél egész évben grillezni? Akkor olyan grillt vegyél, ami ugyanolyan jól használható száraz, meleg időben, mint hideg és szeles környezetben. A Kamado grillek teljesítményét a téli zimankó sem rontja!


A Kamado Chef kerámia grill időjárástól függetlenül képes azt nyújtani, amire egy kezdő vagy profi grillszakácsnak szüksége van. Zárt rendszerénél fogva még a legnagyobb szél, eső vagy hó sem akadályozza az egyenletes és zavartalan sütést. Tojásdad alakja és anyaghasználata nem új keletű, több ezer éves tudást ötvöz a konstrukció, ami a hatékonyságot adja.

A Kamado Chef és a Kamado Joe kerámia típusú grill, amely kiváló hőtartással és hőkeveréssel rendelkezik. Míg az első abban segít, hogy minimális tüzelőanyaggal tudj hosszú ideig grillezni, az utóbbi a sütést teszi még hatékonyabbá. A felfelé szálló meleg ugyanis nem reked meg a zárt térben, hanem folyamatosan cirkulál, így egyenletesen, minden oldalról egyformán éri a készülő ételt.

A legendás hőtartás abban is segít, hogy a külső viszonyoktól függetlenül sülhessen odabent az étel. Ebben a grillben még a nagy, viharos erejű szél sem okoz hőfokromlást. Nem kell hatalmas mennyiségű, plusz tüzelővel készülnöd csak azért, hogy ellensúlyozd a hideget és szelet. Kényelmes, praktikus és öröm használni. Télen is!