Pizza partit szervezni még sosem volt ennél egyszerűbb

Pizzát készíthetsz a sütőben, sőt a grillen is, de az autentikus ízélményhez a legjobb, ha kemencében sütöd a vékony tésztát. Az Alfa Forni egy gyorsan felállítható és azonnal bevethető kemence, ami a tökéletes pizzát süt 2 perc alatt!


Az Alfa Forni családba többféle méretű és tüzelésű kemence tartozik, de mindegyikre igaz, hogy rendkívül gyorsan felfűt, az 500 fokot is elérheti a belső hője és 2 perc alatt süti a ropogós szélű és pirosló sajtos pizzákat. Az Alfa Forni One kemencéből létezik fával és gázzal fűthető változat is, amelyeknek nemcsak hatékonyságuk legendás, de az összeállításuk is.

Az épített kemencéktől eltérően ezek a kompakt szerkezetek méretükben és összeszerelésükben inkább a gázgrilleket idézik. Emiatt ideálisak kisebb kertekbe és teraszokra, könnyebb őket fedett helyre tenni, ahol nem éget a nap sütés közben, és a szállítás napján már indulhat is a pizzaparti.

Gyerekzsúrok levezénylésében hatalmas segítség, hogy 2 percenként ontja a finom pizzákat, hogy nem foglal nagy helyet a kertben, így szabadon lehet tőle rohangálni és még a takarítása is rendkívül gyors és egyszerű. Persze nem csak pizza készülhet a kemencében, húsok, egytálételek és desszertek is ugyanolyan tökéletesek lesznek, mint ha sütőben készülnének. Ehhez persze érdemes kitapasztalni a szerkezetet, ami sok örömet hozhat majd a család életébe. Az Alfa Forni One ráadásul csak 50 kg, ezért mozgatni is könnyű, tehát akár nyaralásra is magaddal viheted, hogy nyáron ne a lakást fűtsd az ételkészítéssel.

A szabadban a pizza is jobban esik!