Romantikus hangulat és meleg terasz ősszel is

Ha évszaktól függetlenül szeretnéd élvezni a teraszodat, akkor egy (vagy több) teraszmelegítőre lesz szükséged. Ezek az okos kis szerkezetek képesek a környezetüket, akár 3 méteres körben felmelegíteni, hogy a hideg beköszöntével is kedvedre élvezhesd a friss levegőt!


Az Italkero teraszmelegítői azonban nem állnak meg ennél a pontnál. Hiszen egy teraszmelegítőtől azért elvárható, hogy kellemes meleget csináljon. A cég tehát ennél is továbbment és az elegáns, hosszúkás megjelenésű gépeit világításra és hangulat fokozására is felkészítette. Az Italkero Falo, Evó és Dolce Vita is egy zárt alsó résszel és egy üveg felső résszel rendelkezik. Az első elrejti a gázpalackot, az üveg pedig kihangsúlyozza a lánggal égő melegítő funkcióját.

A biztonsági üvegnek köszönhetően nem kell aggódni a láng miatt, viszont gyönyörködhetünk a lobogó tűz mágikus szépségében. A tűz kiváló hangulati elem és fényt is hoz az éjszakába, így a teraszt - még világítás nélkül is - kellemes derengés vonja majd be. Tökéletes háttere romantikus vacsorákhoz és éjszakába nyúló beszélgetésekhez.

Ha több fényre lenne szükséged, akkor a Dolce Vita LightFire melegítőt válaszd. Ennek az alsó része külön LED világítást kapott, amit akkumulátorral tölthetsz vagy egyből szavazhatsz a LightFire Energy változatra, amelynek különlegessége, hogy a láng hőenergiáját elektromos árammá alakítja a rendszer.

Bármelyiket is választod, egy stabil, billenésgátlóval felszerelt, stílusos és elegáns kiegészítőt kapsz, ami különleges hangulatot és meleget ad minden terasznak!