Tartsd az idei halloweeni partit a kertben

Használd ki az utolsó októberi napokat a kültéri kikapcsolódásra mielőtt végleg bezárnád a kerted. A Halloweeni buli tökéletes szezonzáró mulatság lehet, amit nem kell a lakásban tartanod.


Egy délután induló kerti partinak tökéletes helyszín a kert, hiszen nap közben még szépen süt a nap, és gyönyörködhetsz az ezerszínű ruhába bújt természetben is. Egy teraszmelegítő vagy egy grill, kemence begyújtásával rögtön felmelegítheted a hangulatot, az Eye Cather hangulatos két oldalt nyitott kanapéján pedig többen is kényelmesen elférnek.

A polyrattan burkolattal és alumínium vázzal rendelkező minőségi bútornak nem árt meg a reggeli pára, a dér vagy a szemerkélő eső, ezért ideális őszi időjáráshoz is. Kényelmes fekhelye, romantikus megjelenése és puha párnái hívogatnak egy jól megérdemelt pihenésre.

Az ételek és italok szervírozásához választhatod a kanapéhoz illő Bliss bárasztalt. Az ugyancsak időjárásálló polyrattan bútor kialakítása tökéletes állófogadásokhoz. Stabil kialakítását nem kezdi ki az erős szél sem, üveggel lezárt felületét könnyű tisztán tartani, de az asztal közepén található tartályt is könnyen kihasználhatod az üdítők, sörök és borok tárolására.

A jelenleg két színben is elérhető bárasztalt belső terekben is használhatod, de biztos lehetsz benne, hogy tökéletes társad lesz a kertben, ha ki akarod használni az év utolsó napsütéses őszi napjait!