Teraszmelegítővel már most teljesen kihasználhatod a teraszod

A délutánokat lassan visszafoglalja a fény a sötétségtől, a napocska sugarai is melengetővé és hívogatóvá válnak. Nehéz így megmaradni a falak között, pedig a hideg még egy darabig nem ereszt. Teraszmelegítővel áthidalhatod ezt az időszakot a langyos tavaszi fuvallatok érkezéséig.


A ma kapható minőségi teraszmelegítők már nem csak funckiójukban gazdagok, de megjelenésük is felzárkózott a mai követelményekhez. Az Italkero gázpalackkal működő álló melegítői három méteres sugarú körben ontják a kellemes meleget, és már sokkal messzebbről is észrevehető barátságos fényük.

A nyílt lángot is láttatni engedő felső rész meghitten lobogó tábortűzre emlékeztet, ami már akkor is simogatja a lelket, amikor még nem is érezzük a hőt.

A biztonságos üveg mögé zárt lángokat kockázat nélkül csodálhatjuk, ahogy fényükkel és melegükkel aranyszínbe burkolják a teraszt. A stabil lábakon álló szerkezetek között találhatsz távirányítóval működtethető vagy éppen rakodófelülettel felszerelhető darabokat is, hogy minél inkább a saját igényeidre szabhasd a kapott élményt!

Gyere el március 6-ig a SpaTrend Expóra, ahol személyesen is meggyőződhetsz a professzionális teraszmelegítők erejéről.